Program

Centrul competitiei: Baile Tusnad, parcul Milenar (intre Hotel Ozone si bisercia Catolica)

Start: Bixad – intersectia DN12 cu DN11C, spre Balvanyos

Finish: Lacul Sf. Ana

Vineri, 13 mai 2022

18.00 – 22.30 – preluare kit-uri
20.45 – Pasta party

18.00 – 21.00 masurare InBody in cortul Centrului Medical al Academiei de Hochei Carta

Sambata, 14 mai 2022

07.30 – 08.45 – preluare kit-uri

08.45 – pleaca primul rand de autocare din Baile Tusnad, din centrul competitiei spre Bixad la punctul nou de start

09.10 – pleaca al doilea rand de autocare din Baile Tusnad, din centrul competitiei spre Bixad la punctul nou de start
09.30 – START Tusnadmarathon si Tusnadmarathon stafete
12.45 – timp limita
11.00 – 13.30 – Gulas party, bere Csiki
12.30 – Festivitate de premiere

13.00 – TOMBOLA cu premii valoroase

14.00 – Ora de plecare autocare inapoi spre Baile Tusnad.

Info importante:

 • Sambata preluarea kit-urilor se inchide strict la orele 08.45, ca sa putem da startul din noul punct in conditii normale si la ora fixa
 • La Balvanyos Resort avem un punct de intoarcere, adica din Bixad alergam pana la Balvanyos Resort si de acolo ne intoarcem spre Bixad iar la intersectia cu Lacul Sfanta Ana mergem mai departe pe drumul bine cunoscut. La Balvanyos Resort avem punct de verificare!!!
 • Schimb de stafete: la km 6.5 si la km 13 la intersectia DN11C cu drumul spre SF. Ana.
 • Puncte de refresh: la km 6.5 (apa, izo), 9-13 (comun: apa, izo, banane, lamaie, biscuiti), 15.5 (apa, izo, banane, lamaie, biscuiti) si 18.5 (apa, izo)
 • TRAFICUL VA FI OPRIT intre intersectia DN12 cu DN11C spre Balvanyos, pana la Balvanyos Resort. Vor avea acces doar masinile care au PASS. PASS-ul pentru masinile insotitoare va fi eliberat la ridicarea KIT-urilor pe declaratia numarului de inmatriculare. Aveti mare grija, masinile fara PASS nu vor fi lasate de politie sa urce la Sf. Ana.
 • Cum traseul va fi inchis circulatiei, ii rugam pe insotitorii alergatorilor sa fie atenti la ceilalti alergatori, sa-i respecte si sa nu ii deranjeze/defavorizeze. Nu vom putea spune ca un sofer nu a avut grija de un alergator, ci vom spune pe fata ca, un insotitor al unui alergator nu a avut grija de un alt alergator, sau l-a defavorizat. Mai mult, ii rugam pe insotitori, sa faca tot posibilul sa urce spre lac inainte ca drumul sa fie inchis, adica inainte de ora 09.00, ca sa avem cat mai putin emisie de carbon in jurul alergatorilor!!! Si asa inchiderea drumului va avea cel mai bun efect 😊
 • Va atragem atentia asupra faptului ca la Lacul Sfanta Ana parcarea este contracost, 30 Ron/masina.
 • Autocarele vor transporta in special stafetele si concurentii inapoi de la lac pana in Baile Tusnad
 • Autocarele vor functiona dupa program strict, acestea vor pleca cel mai tarziu la 14.30 DIN PARCAREA DE SUS. Cine nu prinde autocarul, va trebui sa-si rezolve singur drumul inapoi, fara ajutorul organizatorilor.
 • Gulas party nu va avea loc pe malul lacului ci pe platforma betonata, unde a fost candva parcarea de jos
 • Lacul Sf. Ana se afla intr-o degradare care merita ATENTIE MAXIMA!!! Va rugam sa folositi atat pentru 2PI cat si pentru 2KA toaletele amplasate in locurile special amenajate si sa nu va folositi de data asta de mama natura, deloc!!! Este si o cerere expresa din avizul Agentia Nationala pentru Arii Naturale Protejate. In caz contrar riscam ca anul viitor nu vom primi aviz!!!
 • Tot din privinta mediului inconjurator va rugam NU ARUNCATI DESEURI in locuri neamenajate!
 • TOMBOLA , cu premii foarte valoroase, va avea loc dupa festivitatea de premiere. Va castiga doar acel concurent al carui numar va fi extras, dar care va fi PREZENT!! Daca concurentul al carui numar extras nu este prezent, trecem mai departe si extragem alt numar.
 • SCALDATUL in lac este STRICT INTERZIS

Toate fiind spuse, va asteptam cu drag vineri/sambata sa avem parte de o zi exceptionala!